Välkommen till restaurang Ärtan på Foodhills

Den 4 mars 2019 invigdes restaurang Ärtan på Foodhills. Restaurangen drivs av kökschef Emil Ekstrand och ambitionen är att den ska förmedla Foodhills kultur.

-Jag gillar det som Foodhills står för, med kretslopp och miljö, säger Emil Ekstrand. För mig är det självklart att allt kött är svenskt, att våra inköp av frukt och grön  kommer från Sydgrönt och att ärtor odlats av Foodhills. Min ambition är att så långt möjligt använda ekologiska och närproducerade råvaror, säger han.

Restaurangen har fått en helt ny och fräsch interiör med ljusa färger. Förutom catering kommer luncher att serveras i restaurangen varje vardag och det kommer alltid gå att hitta en kött-eller fiskrätt, en vegetarisk rätt och en sallad. Därutöver salladsbuffé och hembakat bröd.

Restaurangens egen hemsida och veckans meny hittar du här:
www.restaurangartan.se