Varmt välkommen till vår serie frukostseminarier med temat cirkulär bioekonomi!
Duka fram din favoritfrukost och starta dagen tillsammans med oss. Tillsammans lär vi oss mer om cirkulär bioekonomi samtidigt som vi gemensamt skapar ny kunskap, löser problem och hittar samarbeten som kan bidra till våra respektive verksamheter.
Vid detta webinarium kommer vi att lära oss mer om hur aktörer i olika delar av värdekedjan arbetar för att öka cirkulariteten i sina verksamheter och hur detta bidrar till såväl ökad hållbarhet och lönsamhet som förbättrad effektivitet. Olika perspektiv på detta presenteras från handeln (Charlotta Szczepanowski, Coop), förädlingsindustrin (Mathias Samuelsson, Lyckeby) samt från en primärproducent (Carl-Adam von Arnold, Jordberga Gård).
När: 27 november klockan 9 – 11
Anmäl dig senast den 26 november
Var: Digitalt, länk kommer att skickas till dig nära datum
Registrera din anmälan för att delta. Länk: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=iB6kMXpH0UapSHWNulSutzmog6sKRVVOtCl0Cji_YtxUMTZLWVFQVFZCNk9IUjg1QVQ4Q1pJUDNTQSQlQCN0PWcu
Ni är välkomna att ställa era frågor under eller efter presentationen, via chattfunktionen.
Detta är det femte frukostseminariet inom cirkulär bioekonomi som anordnas av Foodhills, Innovation Skåne, Livsmedelsakademin och LRF Trädgård inom projektet ”Samverkan för nya affärsmodeller och innovationer i en cirkulär bioekonomi”. Projektet finansieras av Jordbruksverkets landsbygdsprogram & Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.